Brownies med Annas Pepparkakor
Brownies är chokladälskarens dröm! Med sin rika chokladsmak och enkla tillagningsmetod är dessa brownies ett måste för alla som vill imponera på sina gäster eller bara unna sig något extra gott till fikat.
Ugnstemperatur:175 grader
Ca 12 bitar
Tillagningstid:40 min
100 g blockchoklad
100 g smör
50 g hackade valnötskärnor
150 g krossade Annas Original Pepparkakor
2 ägg
2 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smöra en långpanna ca 20×30 cm
3. Smält smöret och chokladen på låg värme och låt svalna något.
4. Blanda Annas Pepparkakor, nötter, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver ordentligt i den smälta chokladen.
5. Bred ut smeten i långpannan och fördela hela Annas Pepparkakor på toppen.
6. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.
7. Låt svalna något och skär sedan upp i bitar och servera med vispgrädde.